Min CV

Jeg er en analytisk- og resultatfokusert digital leder med mastergrad i markedsføring og 10 års internasjonal erfaring med å levere digitale prosjekter innenfor e-handel, teknologi, helse og servicenæringen. Jeg har studert i Australia, samt jobbet i Tyskland og England. Jeg har ledet flere “growth teams”, og er dyktig på å forstå sammensetningen av skills og teknologi som kreves i enhver situasjon for å skape sterke resultater. Jeg har hatt ansvar for millionbudsjetter, og har levert avkastning på 8 til 1 eller mer i alle stillinger hvor jeg har hatt ansvaret for dette. Jeg har også ledet an i søkemotormarkedsføring for flere bedrifter, og har tatt førsteplassen i Google ved flere anledninger for svært verdifulle keywords.

Arbeidserfaring

Digital Marketing Manager: Februar 2019 – nå
The Restaurant Group plc – Britisk FTSE 250 (børsnotert) restaurantkonsern. Eier merkevarer som wagamama, Frankie & Benny’s og Chiquito
  • Teamleder for den digitale avdelingen. Ansvarlig for å utvikle og levere den digitale strategien for bedriftens største merkevarer, inkludert flere nettsider, apper, i alle kanaler for eksempel CRM, SEO, mediabudsjetter og SoMe. 
  • Endret hvordan gruppen disponerer mediebudsjetter gjennom optimalisering av målgrupper i tradisjonelle kanaler som Facebook og Google. Introduserte annosering i nye kanaler f.eks i partnerskap med Amazon. Utviklet og introduserte en ny målemodell for medieprestasjon som ble adoptert av alle konsernets merkevareansvarlige. 
  • Endret den digitale infrastrukturen for innsamling og oppbevaring av kundedata for å skape et “single customer view” som revolusjonerte muligheten til en-til-en kommunikasjon til alle kunder basert på preferanser og atferd. 
  • Jobbet med teknologiavdelingen for å utvikle produkter som forbedret kundeopplevelsen og samtidig samlet inn data som skaper verdi både for kunden og bedriften, f.eks moderne WiFi i alle restauranter samt digitale betalingsløsninger som lar deg forhåndsbestille samt betale ved bordet.

Digital Marketing Manager (konsulent): September 2018 til Februar 2019

MintTwist – markedsføringsbyrå i hjertet av London som jobber med flere store merkevarer, blant annet store universiteter som Goldsmith University og City University

  • Ledet teamet ansvarlig for digital annonsering for alle byråets kunder. 
  • Implementerte ny teknologi for å hjelpe byrået effektivisere rapportering.